Workshop Adobe Lightroom

Adobe Lightroom is software voor het beheren, bewerken en afdrukken van foto’s. Het is een programma met enorm veel mogelijkheden en er valt dus veel te leren. Mijn workshop geeft jou een vliegende start!

De workshops die ik aanbied zijn op maat gemaakt. Wil je leren hoe je foto’s bewerkt op kleur en contrast? Hoe zet je kleur om naar zwart-wit? Wil je leren hoe je Lightroom gebruikt als database? Wil je jouw beelden optimaal klaarstomen voor een hoogwaardige print? We bespreken het samen en ik voorzie een passend lessenpakket.

Ontwikkelen in Lightroom om het maximale uit elk beeld te halen

Ontwikkelen in Lightroom om het maximale uit elk beeld te halen

Leer beelden om te zetten van kleur naar zwart-wit op een doordachte en efficiënte manier

Leer beelden om te zetten van kleur naar zwart-wit op een doordachte en efficiënte manier

De workshops zijn geschikt voor nieuwkomers in Lightroom, maar ook mensen die reeds vertrouwd zijn met het programma en die er meer willen uithalen kunnen hier terecht.

Wat heb je nodig? Een computer met Adobe Lightroom, uiteraard, en that’s it! Ik voorzie een kleine cursus met tekst en wat kernwoorden, maar de bedoeling is niet dat je termen en acties van buiten gaat leren. Je weg vinden in het programma is het belangrijkste. Er zijn immers altijd meerdere manieren om een idee te benaderen. De beelden die ik als voorbeeld gebruik krijg je zelf ook om gemakkelijk resultaten te vergelijken.

Hoeveel mensen kunnen deelnemen? Voorlopig beperk ik mij tot 4 personen tegelijk. Zo krijgt iedereen kans om zijn vraag aan bod te laten komen.

Waar? Dat hangt een beetje van jullie wensen af. Het kan hier in mijn kleine studio in Hove, maar we kunnen ook ergens afspreken. Voorwaarde zijn: een kalme ruimte met stroomvoorziening en liefst ook wi-fi. Dit werkt handig als we bestanden willen uitwisselen.

De prijs van een cursus bedraagt 70 euro per persoon per sessie van 2,5 uur (minimum 2 personen). Voor een privé-les betaal je het 120 euro per sessie.


Geïnteresseerd?

Stuur dan een mailtje naar info@ellishumble.be

of bel +32 (0)498 511 436